Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Alekosz szteroidok segítségével gyúrna hatalmasra magát

Alekosz továbbra is gondoskodik arról, hogy felhívja magára a figyelmet, most épp szteroidokkal igyekszik hatalmasra gyúrni magát.

Fotó: YouTube/ Frizbi TV
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Alekosz mindig is népszerű volt, és az utóbb időben visszatért a képernyőre a TV2-nél. Nem egy nagy műsorban szerepelt, az Ázsia Expresszt miatta is sokan követték figyelemmel, és noha megosztó volt a személyisége, szép számokat generálhatott. Bárhol is tűnjön fel, az emberek nézni fogják, igazi „nézőmágnes” híresség.

Hajdú Péter vendége volt az ismert, YouTube-on futó műsorban a Frizbi TV-ben, melynek ideje alatt azt mondta, nincs nála jelenleg nagyobb sztár Magyarországon. A hosszú beszélgetés ideje alatt a Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb adásában Alekosz a Holdra-szállásról is elmondta a véleményét az amerikaiak és az oroszok kapcsán. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

A megjelenése is sokat változott a ValóVilág korábbi nyertesének, láthatóan nem kicsit gyúrta ki magát. Nem titkolja, hogy szteroidokkal él, bár négy hónapja nincs benne egy csepp sem, jelenleg a tisztulási folyamatánál tart. „Nagy hibát követtem el, mert nem teljesen megszüntetni kellett volna, csak szinten tartani.” – idézte a Blikk Alekoszt.

Március hónapban azonban jön a következő kör, ami elmondása szerint 6-7 hónapig fog tartani. „A korábbinál nagyobb leszek, mert minden kör rakódik egymásra. A hatodik kör már nagyon látványos lesz.” A Blikk azt írja, Alekosz szerint ugyanolyan készítményt használ, amit éveken át Berki Krisztián is használt, aki 2022-ben tragikus hirtelenséggel hunyt el.

Alekosz azt mondja, van egy képzett nővér ismerőse, ő adja be neki hetente háromszor a szteroidot, míg a tablettát napi szinten kell szednie. Attól nem tart, hogy komoly baja lenne, mert úgy tudja, irreális mennyiségben lenne ez káros számára a növekedési hormonnal kiegészülve, ugyanakkor ő azt nem szedi. „Nem okoz nagyobb kárt, mint heti egyszer berúgni.”