Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Alekosz biztos benne, hogy ma nála nincs nagyobb sztár Magyarországon

Egyúttal azt gondolja, az nem lehet sztár, aki körül nincs semmilyen balhé.

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Alekosznak mindig megvan a maga véleménye, legyen szó bármilyen témáról, s ezt általában nem is szokta véka alá rejteni, bár ezt nem mindenki díjazza. Előfordul ugyanis néha, hogy nem épp a legkedvesebben adja elő ezeket a dolgokat, amely miatt többen is azt vágták már a fejéhez, hogy némi tiszteletet kellene tanulnia.

A botrányhős persze ezt mindig tagadta, mondván, a többiek csak eltúlozzák és túlreagálják a dolgokat. Bár Varsányi Rékával végül szakítottak, nem zárkózik el a szerelemtől, sőt, néhány hónapja arról beszélt, hogy készen áll a nősülésre és az apaságra, illetve abban is biztos volt, hogy ő Nobel-díjas gyermekeket nevelne. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az egykori valóságshow sztárja nemrégiben Hajdú Péter vendége volt a Beköltözve című műsorban, amelynek során több téma is szóba került, például az, hogy vajon az amerikaiak és az oroszok valóban jártak-e a Holdon. A megosztott videóból viszont az is kiderül, hogy Alekosz egy dalt is előadott, mindemellett fogadást kötöttek a műsorvezetővel.

Eszerint amelyikük nyer, az egy ideig használhatja a vesztes Facebook-profilját, s egy posztot közzé tehet a nevében. Mindemellett Alekosz azt is kifejtette, szerinte ma nála nincs nagyobb sztár Magyarországon. „Milyen sztár az, aki körül még egy nyomorult balhé sem alakult ki? Az nem lehet sztár” – jelentette ki a műsorban, amelyből a Blikk szemlézett. Ezt követően Alekosz azzal folytatta:

„A sztárok körül balhék vannak. De aki annyira patyolattiszta – vagy legalábbis annak mutatja magát –, az nem lehet sztár. Nézzük meg az alekoszi működést: minden spektrumon Alekosz megszólítja a proletárt, a munkásosztályt. Alekosznak van üzenete a politikusokhoz, Alekosznak van üzenete a kultúrkörhöz”.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.