Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Irreális ajánlatot tett a Barcelona a Manchester United legjobb játékosáért

Ha hinni lehet a híreknek, a Barcelona egy igen képtelen ajánlattal állt elő, amibe a Manchester United aligha fog belemenni.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Barcelonánál már Flick dolgozik, aki a kirúgott Xavi helyét vette át. A katalánok legendája maga erősítette meg, hogy valóban elküldték, és személyesen Laporta, a klub elnöke közölte vele, hogy nincs tovább a bizonyos nyilatkozata miatt, ami sok volt.

Laporta őszintén beszélt arról, hogy ez milyen nehéz volt számára, de az eszére kellett hallgatnia. Végül megtette, és Xavi már szabadon szerződtethető, ám egyelőre nem talált új klubot magának, és lehetséges, pihenőt vesz ki, mint Tuchel, aki emiatt a Manchester United ajánlatára is nemet mondott. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Ha már Manchester United, említsük meg azt az igen képtelennek tűnő ajánlatot, amit állítólag a Barcelona tett a legendás brit klubnak a legjobb játékosáért cserébe. Mainoo az United saját nevelése, és még mindig csak 19 éves, de már most a legjobb futballistának tartják a keretben, ami valljuk be, nem túl acélos.

Ugyanakkor nemzetközi szinten is kiemelkedő Mainoo tehetsége, és már a felnőtt angol válogatottban is játszhatott. A 90min azt írja az El Nacionalra hivatkozva, hogy Flick a fiatal sztárral erősítené meg a Barcelona középpályáját, és ajánlatot tettek érte, ami viszont aligha fogja meggyőzni a vezetőséget, ráadásul hallani sem akarnak az eladásáról.

8,5 millió fontot és Raphinha játékjogát adnák érte cserébe, ami rendkívül kevésnek tűnik. Tekintve az ajánlatot, valószínűleg a Vörös Ördögök csak mosolyognak rajta, mert ennél messze többet ér a szuper-tehetségük, aki imád Manchesterben lenni, és ott képzeli el a jövőjét.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.