Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

A rendőrök még a cipőfűzőjét is elvették Zámbó Krisztiánnak, nehogy öngyilkos legyen

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Igen érdekes sztorik derültek ki Zámbó Krisztiánról a LifeTV műsorában, ahol elárulta, hogy nem egyszer volt már előzetesben.

A Brékingben időről időre olyan sztorik kerülnek elő, amikről csak nagyon kevesen tudhatnak. Krisztián teljesen természetes módon beszélt arról, hogy volt már igen érdekes helyzetben az élete során, mert például kiderült, hogy még körözés alatt is állt.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A körözést azután adhatták ki ellene, hogy nem találták a bejelentett lakcímén, de szó sem volt arról, hogy bujkált volna. Végül előkerült, majd még a cipőfűzőjét is elvették tőle, hogy nehogy felakassza magát.

„Előzetes? Hányszor voltam én előzetesben… Az a sztori van, mit tudom én, valami… Egyszer volt olyan, hogy nem találtak meg mondjuk az adott lakcímen, de tényleg!” – árulta el az énekes a Bréking műsorában.

A Konyhafőnök: Rácz Jenő, aki minden nyelven tud beszélni (videóval)

„Elkezdtek körözni… Valami 10 ezer forintos sz*rság, nem tudom. Bujkálni azért nem, akkor nem találtak volna meg. De az nagyon vicces volt, hogy ilyen apróságon, és nyilván a rendőrök nem tudják, miért visznek be.”

„Keltem fel reggel, kivették a cipőfűzőmet, nehogy felakasszam magam, meg ilyenek, és közben fotózkodtunk is, tök aranyosak voltak a smasszerek.” – tette hozzá a sztori részeként Krisztián, aki számára érdekes lehetett a helyzet.