A Konyhafőnök: Rácz Jenő, aki minden nyelven tud beszélni (videóval)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.12 - 08:38

A keddi adás leghumorosabb jelenetét hozta össze Rácz Jenő és Wendy, az egyik legígéretesebb versenyzője.

Folytatódik a Konyhafőnök új évada, ami kegyetlen tempót diktál, így a versenyzőknek rendesen fel kell kötniük a gatyát. Egy pillanatra sem eshetnek ki a ritmusból, mivel az nagyon sokba kerülhet számukra.

Noha még csak most vette kezdetét az új évad, nem egy példát láthattunk erre, és ez intő lehet a többi versenyző számára. Wendy egyértelműen az egyik legkülönlegesebb, legszebb és legszórakoztatóbb karaktere a versenynek.

Nagyon sok a potenciál a kubai szépségben, aki ugyan beszéli a magyar nyelvet, néha vannak olyan szavak, amik újak számára. Az egyik jelenet pontosan erre világított rá, melyből egy vicces rész kerekedett.

Tóth Andi reagált a pletykákra Tóth Gabi kapcsán

Wendy nem tudta, hogy a burgonya valójában a krumpli szebb megfelelője, majd jött Rácz Jenő, akinek szintén volt egy hasonló jelenete. A videóban láthatjátok, hogy a chef hogyan zavarodott bele a mondandójába, amin ő maga is jót nevetett.

A visszajelzések alapján jól látni, hogy Wendy már most az egyik nagy kedvence lehet a nézőknek, akit nemcsak humorosnak, hanem igazán szórakoztatónak is tartanak. Vele biztosan még érdekesebb a műsor.