Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

A PSG már nem akar új szerződést kínálni Messinek

Fotó: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, a PSG-nél betelt a pohár, és nem akarják megtartani az argentin világsztárt, aki furcsa körülmények között távozhat Párizsból.

Normál körülmények között Lionel Messi nem akart volna a PSG játékosa lenni, ahogyan más csapaté sem. Barcelonában tervezte folytatni a pályafutását, de ez a katalánok anyagi helyzete miatt nem volt lehetséges.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Egy hosszú huzavona végén került Párizsba Messi, ahol az első szezonja alatt messze nem hozta azt, mint amit a Barcában megszokhattunk tőle. Időközben világbajnok lett, és a PSG-ben is jobban kezdett állni a szénája.

Ugyanakkor a Bajnokok Ligáját még Messivel sem tudták megnyerni, és úgy tűnik, már nem is fogják, legalábbis az aranylabdás rekorderrel biztosan nem. Korábban beszámoltunk, hogy a klasszis komoly büntetésre számíthat, aminek újabb következménye lehet.

Messi távozhat Párizsból

Az ESPN azt írja, a PSG két hétre függesztette fel Messit, és a L’Equipe szerint a klub már nem akar hosszabbítani a játékosával. Miután Messi kihagyta a PSG edzését, hogy Szaúd-Arábiába utazhasson, a vezetőségnél betelt a pohár az engedély nélküli út miatt.

Az argentin játszani és edzeni sem fog a felfüggesztése alatt, illetve fizetésre sem számíthat. A francia lap megemlíti, korábban is téma volt, hogy a PSG nem hosszabbít Messivel, aki ha visszatér az eltiltásáról, mindössze három meccse marad a klubjával, majd lejár a kontraktusa.

A LaLigában tárt karokkal várják, és egyre inkább úgy tűnik, hogy a Barcelona lesz az a klub, mely leigazolhatja őt. Az MLS-ben szereplő Inter Miami és egy szaúd-arábiai klub szintén nagyon szeretné, ha Messi velük folytatná.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük