Újabb jel utalhat Messi barcelonai visszatérésére

Fotó: EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre komolyabban vehető pletykák keringenek az argentin játékos katalánokhoz való visszatéréséről.

Néhány napja a Paris Saint-Germain sztárja mindenkit meglepett, amikor felbukkant a barcelonai repülőtéren, ami azonban még érdekesebb, hogy felesége mellett a hozzá közel álló személyek is vele tartottak.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

A spanyol lapoknak több sem kellett, voltak, melyek egyenesen azt állították, hogy Joan Laportával való megbeszélésre érkezett Messi a a katalán fővárosba, ám ezt bizonyítani senki sem tudta.

A helyzet azonban tovább bonyolódhat, ugyanis bár Messi visszatért Párizsba, a barcelonai visszatérésével kapcsolatos pletykák még tovább erősödtek, mivel Messi állítólag felesége, Antonella nélkül érkezett meg Párizsba, aki vállalta, hogy rendbe hozza barcelonai házukat és, hogy iskolát talál a gyerekeiknek.

Beszámolók szerint az argentin válogatott felesége 15 nagy bőrönddel érkezett meg a francia fővárosból, ami tovább tüzelte a szurkolókat.

Messi 17 Barcelonában eltöltött szezon után 2021 nyarán kötött ki a PSG-nél, ahol jelenlegi szerződése idén nyáron lejár, ami után szabadon igazolhatóvá válik.

Messi az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve 36 mérkőzésen 20 gólt és 19 gólpasszt jegyez, vagyis a neve mellett álló számok még mindig figyelemreméltók.