A Messi-balhé után több fenyegetést is kapott

not image

A T-800-as

2020. október 17. - 11:12

A bolíviai gyúró sértéseket és még fenyegetéseket is kapott, amikor rajongók milliói látták a balhéját Lionel Messivel.

A bolíviai gyúró sértéseket és még fenyegetéseket is kapott, amikor rajongók milliói látták a balhéját Lionel Messivel.

Az argentin sztár a Bolívia elleni mérkőzésen akadt ki. Messi nem tudta visszafojtani a dühét, és heves szóváltásba keveredett az ellenfél egyik szakemberével, aki a játékosok fittségéért felel, azért, hogy fittek maradjanak.

Lucy Nava ezt követően igen komoly támadásoknak volt kitéve, miután a világ legnagyobb játékosánál húzta ki a gyufát, aki hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Nava az ESPN kérdésére mondta el, hogy valójában egy félreértés történhetett.

„Valószínűleg ez egy félreértés volt. Az igazság az, hogy semmi sem történt. Egyszerűen mindez csak kialakult körülöttünk.” – idézte az RT International a szakember szavait, aki szintén Argentínából származik.

„Vannak normális inzultusok, amik bármelyik argentinra igazak lehetnek. Nem volt ebben rossz szándék. Annyi történt, hogy amikor a játék véget ért, láttam, hogy ebből egy potenciális verekedés lehet, és megpróbáltam szétválasztani a játékosainkat, hogy ne állítsák ki őket.”

„Ha tagja vagy a csapatnak, akkor meg kell védened őket. Fájt, hogy a fiamnak ezt kellett hallgatnia a tévében. Mindenhonnan kaptam hívásokat, még Spanyolországból is. Sértéseket és fenyegetéseket kaptam.”

A barcelonai csillag állítólag azzal vádolta Navát, hogy az egész mérkőzés alatt „sikoltozik”, majd Messi odaszólt neki: „Mi a bajod, kopasz?” Ezt követően a jelentések szerint Leo nem állt le, és még a férfi édesanyját is a szájára vette.

Sergio Aguero, Messi csatártársa és egyik legjobb barátja, aki térdproblémák miatt nem szerepelhetett a válogatott mérkőzésen, az Instagram oldalán keresztül azt mondta, hogy az aranylabdásnak egy taslit kellett volna adnia a „kopasz fejére.”

Nava ezt nem vette magára, és nevetett a hozzászóláson, valamint ezt az egészet csak egy „mémnek” veszi, ami az interneten terjed. Mivel ő maga is argentin, nem haragszik Messire, és elismeri, hogy nincs nála jobb. „A fiam középső neve Lionel, és ezt miatta kapta.”

Messi hihetetlen, de Ronaldinho még jobb nála?