Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

Korrupciós botrányok miatt törölték egy ország futballbajnokságát

Bolívia összes bajnoki és nemzeti kupamérkőzéseit törölték a játékosok, edzők és játékvezetők elleni számos korrupciós vád miatt, jelentette be az ország labdarúgó-szövetsége (FBF).

További Hírek

Tucatnyi halálos áldozattal járó tömegbaleset történt a dél-amerikai Bolíviában, miután egy Portolo és Sucre között közlekedő busz szakadékba zuhant.

Bolívia elnöke, Luis Arce azzal vádolta Elon Muskot és a Teslát, hogy szerepük volt abban a puccsban, amelynek eredményeként 2019-ben az akkori elnöknek, Evo Moralesnek le kellett mondania.

A hírek szerint legkevesebb egy áldozata van az incidensnek, melynek körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Jeanine Anezt, Bolívia 2019. novemberétől 2020. októberéig hivatalban lévő miniszterelnökét a rendőrök puccsban való részvétel miatt tartóztatták le és vitték a fővárosba, La Pazba.

Bolíviában olyan magas a koronavírus okozta halálozások száma, hogy az ország egészségügyi rendszere rövidesen nem lesz képes kezelni a helyzetet, a holttestek elhelyezése pedig egyre égetőbb problémává válik az országban.

Bolívia igazságszolgáltatási és adminisztratív fővárosában, Sucrében óriási felhőszakadás történt hétfő délután, amelynek következtében többen eltűntek és rengetegen megsérültek.

A kutatók nemrég egy olyan emberről emberre terjedő, eddig felfedezetlen vírus tanulmányozásába kezdtek, amely súlyos esetekben magas lázat, hányást és belső vérzést okozhat.

A bolíviai gyúró sértéseket és még fenyegetéseket is kapott, amikor rajongók milliói látták a balhéját Lionel Messivel.

Nem minden nap lát hasonló gólt az ember, pláne ezen a szinten, de most ez kellett Argentínának az egyenlítéshez, majd később a győzelemhez Bolívia ellen.

Lionel Messi nem hagyta magát, és ismét felment benne a pumpa, ezúttal a válogatott mérkőzésen, amit kedd este vívtak meg Bolívia ellen. Végül 2-1-re nyertek idegenben. Az argentin legenda ezúttal nem volt eredményes.