Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

A Konyhafőnök: Czutor Zsani Jenő után Ákosnak is visszaszólt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. május 18. - 09:40

Czutor Zsani is a mezőny tagja, és talán már ő is érzi, hogy a Konyhafőnök sokkal nehezebb, mint azt bárki is gondolná. Rendkívül lelkes, motivált és igyekszik mindent megtenni azért, hogy ne okozzon csalódást.

Rögtön a verseny elején volt egy érdekes beszélgetése Rácz Jenővel, mert nem akarta hagyni magát, és ő is elmondta a véleményét. Noha bejutott a kiválasztott versenyzők közé, nem Jenő csapatához került, aminek etikai okai is vannak, hiszen korábbról ismerték egymást a Nyerő Párosból, ahol ellenfelek voltak.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Sárközi Ákos csapatát erősíti, és ezen a héten minden egyes nap jobban kell teljesítenie, máskülönben kieshet. Az idővel ő is hadilábon állt, és elég sokat bukott azzal, hogy nagyon alaposan hámozta meg a burgonyadarabokat.

Emiatt a tészta összeállításának is utolsóként kezdett neki, amit nyilván Ákos is látott, aki odalépett hozzá, hogy segítsen. A chef megkérdezte a versenyzőjét, hogy szerinte meglesz-e, össze tudja-e hozni a végére.

A valaha volt egyik legmenőbb kép Kiss Ramónáról és férjéről

Ákos finoman jelezte, hogy miközben ő még mindig csak a tésztát gyúrja, a többiek előrébb járnak. Erre Zsani visszaszólt, ami nem volt a legjobb ötlet. „És meg is hámozták a krumplijukat is? Mert én például igen.” – mondta Zsani, majd egy olyan választ kapott, amire nemigazán számított. „Ők is. Ott már vágják is…”

Zsani elismerte, úgy érezte, hogy nagyon jó tempóban halad, majd amikor Ákos ismertette vele a valóságot, kicsit leforrázva érezte magát, így feljebb kellett kapcsolnia, mert nagyon nagy bajba is kerülhetett volna.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.