Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

A Konyhafőnök: Rácz Jenő rendesen felbosszantotta Czutor Zsanit, aki nem hagyta magát

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. május 7. - 08:48

Volt egy mondat, ami érezhetően nem tetszett Czutor Zoli feleségének, aki továbbjutott a Konyhafőnökben, és esélye van a főnyereményre.

Rácz Jenő és Czutor Zsani korábbról már ismerték egymást, mivel a Nyerő Párosban rivális voltak. Jenő Dóri, míg Zsani Zoli oldalán küzdött meg a győzelemért, amit végül Jenőék húztak be, méghozzá hatalmas fölénnyel.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Akkor még senki sem gondolhatta, hogy Zsani pár hónappal később ismét egy műsorban fog szerepelni Jenővel, ráadásul a Konyhafőnökben, ahol a Michelin-csillagos chef rendkívül fontos szerepet tölt be.

Zsani igyekezett teljesíteni, miközben Ákos és Jenő odasétáltak hozzá a pulthoz. Nem voltak a legelégedettebbek, és Jenőnek volt egy mondata, amin megakadt Zsani füle. „Figyelj Zsani, nekem ideáig az jön át, ha nincs itt Zoli, és nem fogja a kezed, akkor ez nem megy.”

A hét szelfije: két Istenes egy képen

A versenyző azonban nem hagyta magát. „Hát figyelj, én meg nem így gondolom.” – mondta Zsani. „Hát akkor mutasd meg.” – szólt vissza Jenő. „Bizonyítsd be!” – vágott közbe Ákos, aki szintén többet várt.

„Az a mondata nem tetszett Jenő-chefnek, hogy azt mondta nekem, úgy látszik, Zoli nélkül én nem is tudok helytállni, mégis csak akkor vagyok ügyes, ha Zoli velem van? Ez annyira felbosszantott egyébként, hogy nehogy már!”

„Ott szívtam fel magam egyébként úgy igazán, hogy na már most csak ezért is meg fogom mutatni.”