Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

A Konyhafőnök: Czutor Zsanettnek muszáj volt visszaszólnia Rácz Jenőnek

Fotó: RTL Klub Magyarország

Takács Petra

2021. május 10. - 16:45

Zsanett az RTL Klub reggeli műsorában beszélt arról, hogy nem akarta hagyni magát Rácz Jenővel szemben, hiába ő a chef.

Mint ismeretes, Zsanett a férjével, Zolival közösen vett részt a Nyerő Párosban, amit történetesen Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyertek meg. Egy fedél alatt éltek a villában, de a kapcsolatuk nem volt túl rózsás, nem találták meg a közös hangot.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Ezek után talán kissé pikáns is, hogy Zsanett a Konyhafőnök új évadában szerepel, ahol Jenő az egyik főnök, és sokat nem kellett várnunk arra, hogy lássunk egy érdekes jelenetet közöttük. A versenyző a Reggeli műsorában erre is kitért, ahol egy csinos nyári szettben jelent meg.

„Kicsit izgultam. Igen, pont ezek miatt, hogy nyilván mi azért Jenővel együtt éltünk. Eleve fura volt az, hogy nekem Jenő-chefnek kell őt szólítanom. Ő csak Jenő volt a villában, mindegy, ehhez is hozzászoktam.”

„Bíztam benne, hogy ennél intelligensebbek vagyunk mindketten, hogy nem fogunk ott most balhézni. Nyilván azért a kicsi szurka-piszka megvan Jenőtől, meg hát az az ő terepe, tehát én itt nem fogok tudni okoskodni, mert ő a Michelin-csillagos chef, akkor itt az van, amit ő mond.”

A Konyhafőnök: Wendy reakciója mindent elárul, alig bírta ki Rácz Jenő bejelentését

A csütörtöki adás ideje alatt Jenő meg is jegyezte, hogy Zsanett talán Zoli nélkül nem is olyan határozott. „Próbálkozott ezzel, nyilván nekem ez volt az első olyan szereplésem, ahol tényleg Zoli nélkül voltam.”

„Emiatt egy kicsit féltem is, de azt gondolom, muszáj is volt egy kicsit visszaszólnom Jenőnek, hogy nem fogom magam hagyni, és említették, hogy túl nagy önbizalommal mentem oda.” – folytatta a beszélgetést Zsanett.

„Igazából megmondom őszintén nem volt alapja, de tudtam, hogy valahonnan muszáj volt elindulnom, mert ha egy normál Zsani állapotba belekezdenek, belekóstolnak, akkor lehet, hogy összeomlok.”

„Kicsit muszáj volt feltuningolnom magam, hogy legyen hova visszaesnem, hogy normál szinten tudjak maradni. Én ebbe tök tudatosan mentem bele egyébként, nem volt más lehetőség.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.