A Konyhafőnök: Wendy reakciója mindent elárul, alig bírta ki Rácz Jenő bejelentését

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.10 - 01:16

Wendyre kétszer is rájött a frász, és az első után nem gondolta, hogy Rácz Jenő ismét hozzá fog szólni a kötény miatt.

Nagyon nehéz lehet elfogadni, amikor kapsz egy kötényt, majd nem sokkal később visszahívnak a pult elé egy másik versenyző miatt. Ez is része a Konyhafőnök eseményeinek, és rettentő kemény lehet mindezt átélni.

Amikor azonban nincs elég kötény, mert azt már mind kiosztották a chefek, de közben van egy játékos, akit mindenképpen bent akarnak tartani, és még nincs köténye, elkerülhetetlen a csere, ami fájdalmas.

Rácz Jenőnek kellett döntenie arról, hogy ki adja át a kötényét, mivel bizalmat szavazott Norbinak. Két lányt hívott le a chef, köztük Wendyvel, akire korábban már ráhozta a frászt egy hasonló jelenet miatt.

Most azonban élesben ment a játék, és benne volt a pakliban, hogy Wendynek mennie kell. Az ilyen stresszhelyzeteket láthatóan nagyon nehezen viseli a különleges szépség, és lehetséges, hogy a jövőben lesz még hasonlóban része.

Victoria Beckham 47 évesen is rendkívül szexi

Jenő először Emesét hívta magához, majd röviddel ezután Wendy neve is elhangzott, aki nagyon nem akarta ezt. Elmondta, nagy szomorúság fogta el, amikor a chef kimondta a nevét, mert azt gondolta, számára véget ért a játék.

Jenő a kiválasztásnál már Wendty szólította meg először, aki ekkor már biztos volt benne, hogy kiesik, de nem így lett, mert csak annyit közöltek vele, hogy menjen vissza a galériára. Ezzel pedig eldőlt, hogy Emese távozik a versenyből, és ideje korán.