A valaha volt egyik legmenőbb kép Kiss Ramónáról és férjéről

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Hujber Dávid

2021.május.18 - 02:06

Egy egészen különleges és trendi fotózáson vettek részt Lékai-Kiss Ramónáék, akik szenzációsan mutatnak a képeken.

Rami népszerűsége megkérdőjelezhetetlen a médiában, és ezt jól mutatja az őt követő tábor is az Instagram oldalán. Már nincs messze a következő nagy mérföldkő, amit nem sokan mondhatnak el magukról Magyarországon.

Egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy 400 ezer követője legyen, bár most sem panaszkodhat, mert ez a közel 385 ezres követőtábor is hatalmas, és abszolút ott van a legnépszerűbb sztárok között.

Az immáron a TV2 sztárjaként tevékenykedő műsorvezetőnő jelenleg a Ninja Warrior új évadán dolgozik Tilla és Szujó Zoltán mellett. Érdekes trió lesz az övék, és kíváncsiak vagyunk, hogy milyen végeredményre számíthatunk ősszel.

A harcos Schobert Norbi 50 éves korára ismét nagyon patent formát mutat

Ne feledjük, már a Dancing with the Stars második évadának indulását is bejelentették, aminek első szezonjában Rami volt az egyik műsorvezető. Az a szerep is remekül állt neki, de egyértelműen akkor ragyog a leginkább, amikor a családjával lehet.

Nemrég egy nagyon menő sorozat egyik darabját mutatta meg Rami, ahogy egy motoron ül a férjével. Mintha csak egy hollywoodi filmből léptek volna elő, jól áll nekik ez a szerep, és a ruhák szintén passzolnak.