Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

A valaha volt egyik legmenőbb kép Kiss Ramónáról és férjéről

Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
not image

Hujber Dávid

2021. május 18. - 02:06

Egy egészen különleges és trendi fotózáson vettek részt Lékai-Kiss Ramónáék, akik szenzációsan mutatnak a képeken.

Rami népszerűsége megkérdőjelezhetetlen a médiában, és ezt jól mutatja az őt követő tábor is az Instagram oldalán. Már nincs messze a következő nagy mérföldkő, amit nem sokan mondhatnak el magukról Magyarországon.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy 400 ezer követője legyen, bár most sem panaszkodhat, mert ez a közel 385 ezres követőtábor is hatalmas, és abszolút ott van a legnépszerűbb sztárok között.

Az immáron a TV2 sztárjaként tevékenykedő műsorvezetőnő jelenleg a Ninja Warrior új évadán dolgozik Tilla és Szujó Zoltán mellett. Érdekes trió lesz az övék, és kíváncsiak vagyunk, hogy milyen végeredményre számíthatunk ősszel.

A harcos Schobert Norbi 50 éves korára ismét nagyon patent formát mutat

Ne feledjük, már a Dancing with the Stars második évadának indulását is bejelentették, aminek első szezonjában Rami volt az egyik műsorvezető. Az a szerep is remekül állt neki, de egyértelműen akkor ragyog a leginkább, amikor a családjával lehet.

Nemrég egy nagyon menő sorozat egyik darabját mutatta meg Rami, ahogy egy motoron ül a férjével. Mintha csak egy hollywoodi filmből léptek volna elő, jól áll nekik ez a szerep, és a ruhák szintén passzolnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.