Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Nagy bejelentés a TV2-nél: jön a Dancing with the Stars második évada

Fotó: Instagram/Dancing With The Stars
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már tudhattuk, hogy lesz következő évad, de most az időpontról is lehullt a lepel, amire sokan voltak kíváncsiak.

A Dancing with Stars volt a tavalyi év egyik legnagyobb durranása, ráadásul a TV2 még magasabbra helyezte azzal a lécet, hogy élőben forgatta a részeket. Noha a léc magas volt, a stáb nagyon magabiztosan ugrotta meg azt, és nagy show-t csináltak.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Az elmúlt évek egyik legnagyobb produkciójáról volt szó, amit komoly érdeklődés övezett, hiszen rég volt példa hasonló táncműsorra. Ez még izgalmasabb, amikor sztárok állnak ki a színpadra, és ez most is így volt.

A show legnagyobb neve Gabriela Spanic volt, aki emiatt hónapokon át Budapesten lakott. A világhírű színésznő is igent mondott, és felejthetetlen pillanatokat okozott, miközben beleszeretett a fővárosba, a magyar kultúrába.

Exatlon: Dave kertelés nélkül megmondta a magáét Dórinak

Nem volt problémamentes az első évad, mivel többen is megbetegedtek a COVID miatt, de ez már a múlt, azóta elérhetővé váltak az oltások, így az új évadban ezzel minden bizonnyal már egyáltalán nem lesz gond.

A Dancing with the Stars hivatalos Instagram oldalán jelentették be, hogy ősszel jön az új évad. Egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek a versenyzők, és azt sem, hogy világsztár csatlakozik-e a mezőnyhöz.

„Készülj fel a folytatásra, mert ősszel visszatér a Dancing with the Stars, ahol újra mindenki táncol! Új évad, új párosok, új élmények!” – írták a posztban, amire sokan felkapták a fejüket az első évad sikerei után.