Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Videón Kiss Ramóna ninja-rúgása a Ninja Warrior új évadának forgatásán

Fotó: Instagram/Kiss Ramüna
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, Kiss Ramóna nagyon élvezi a Ninja Warrior új évadának forgatását, és egy ninja-rúgással hangolt a folytatásra.

Magyarországot is meghódította a Ninja Warrior, mely 2017-ben mutatkozott be a televíziónézők előtt. Akkor Majka, Till Attila és Mádai Vivien volt a három műsorvezetője a show-nak, míg a második évadra változtak a szerepek.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Majka és Vivien helyett Kasza Tibi, illetve Stohl Luca csatlakozott a stábhoz, akik szintén sokat tettek azért, hogy színesebb legyen a műsor, ami valójában egy ügyességi verseny, sok kemény és látványos feladattal.

Csak részben hasonlít az Exatlon Hungaryre, ahol csapatban versenyeznek a versenyzők, míg a Ninja Warriorban egyéniben indulnak a játékosok, és gyakorlatilag egy esélyük van arra, hogy megmutassák képességeiket.

Heni megmutatta a névnapi pocakméretét, már hatalmas

Mint azt egy ideje már tudhatjuk, megkezdődtek a forgatások a harmadik évad körül, ami az új műsorvezetők miatt is érdekes lesz, hiszen Kiss Ramóna, illetve Szujó Zoltán csatlakozott Attila mellé a show-ban.

Ramóna láthatóan nagyon jól érzi magát, és egy látványos ninja-rúgással hangolt a szünetben, amit sokan értékeltek. „Valahogy így gyakorolok!” – írta humorosan Rami, aki ezelőtt a Dancing with the Stars műsorvezetője volt Stohl András mellett.