Heni megmutatta a névnapi pocakméretét, már hatalmas

Fotó: Instagram/Dér Heni
not image

Hujber Dávid

2021.május.8 - 03:14

Ennél látványosabb már nem is lehetne Dér Heni pocakja, amiben Bendegúz lakik, de hamarosan kibújik onnan.

Heni és párja, Gergő már nagyon izgatottak, hiszen igen közel lehetnek ahhoz, hogy személyesen is üdvözölhessék a közös gyermeküket, aki a Bendegúz nevet kapta. Nem is gondolná, hogy mennyien drukkolnak ki, és milyen híres az édesanyja.

Az énekesnő egy ideje elsősorban már édesanya, és ez így is marad, de természetesen nem mond le a zenélésről, csak változott a fontossági sorrend. A kis Bendegúz azonnal az élre tört a listán, aminek nagyon örülnek a szülők.

Egy nagyon aranyos kis képpel jelentkezett be Heni, pocakján egy „Loading” felirattal, jelezvén, hogy Bendegúz már abszolúte kimaxolta az „albérletet”, és rövidesen odakint lesz jelenése, az igazi világban.

Sarka Kata szépsége szinte határtalan, csak nézd meg a szelfijét

„A mai napon tolmácsolnunk kell egy fontos dolgot Gergővel… A kisfiunk, Bendegúz üzeni, hogy fontos dolga van még bent a pocakban, ezért bár megígérte, hogy személyesen köszöni meg a névnapi jókívánságokat, azt üzeni, pár nap múlva pótolja…” – írta a posztjában Heni.

„Addig is kimaxolja az albérletét, jól lelakja a nyaralót és pár napot még ráhúz a medencében…Micsoda luxury life!!!:))) Mi meg itthon tűkön ülve vártuk Bendegúz köszöntőkkel!!!” – tette hozzá Heni.