Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,90 Ft
Euró
388,80 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
62,871 $

Ő Gáspár Győzi kisebbik lányának, Virágnak a nagy szerelme

Győzike egy fotózásról osztott meg egy képet, amin nemcsak ő szerepel rajta, hanem a fiatalabbik lánya, illetve Virág nagy szerelme.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Hihetetlen, hogy mennyi idő telt el a Győzike Show óta, amit egy egész ország figyelt, még azok is, akik nem kedvelik Győzikét, vagy a családját. Mondhat bárki, bármit, az emberek nagyon jól szórakoztak az epizódokon, és nem véletlenül volt olyan népszerű a show.

Ugyanakkor tény, hogy nem minden alakult olyan jól, mint azt az emberek gondolták. Gáspár Evelin például nemrég egy rettentő szomorú történetet is elmesélt a család kutyájáról, Buksiról, aki már nem lehet közöttük. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Virág, Győzike kisebbik lánya is kész nő lett, pedig mintha csak tegnap lett volna, ahogy cumisüveggel a szájában láthattuk őt. A fiatal lányra időközben a szerelem is rátalált, és valóban nagyon boldognak tűnik.

Egy nagyon szexi szettben rúgta be a TikTok ajtaját Berki Mazsi

Ha Virág boldog, akkor a szülei is azok, hiszen egy szülőnek az a legfontosabb, hogy a gyermeke egészséges és boldog legyen. Az a tény, hogy a kis Virág már ekkora, jól mutathatja, mennyire gyorsan telik az idő.

Ritkán látni olyan képeket, amiken Virág is szerepel, aki távol marad a médiától, aminek talán a kisgyerekkori szereplés is lehet az oka. Azok a képek pedig még ritkábbak a médiában, ahol együtt van a szerelmével, mellette az édesapjával.