Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Ez a vadonatúj játék érkezik februárban PS Plus-ra

Ha nem szeretnénk lemaradni a legújabb játékmegjelenésekről, akkor azt ajánljuk, hogy fizessünk elő a Sony szolgáltatására, amelyhez most egy friss és ropogós game-et kapunk ajándékba.

Fotó: Sony
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Bár a videójátékok Netflixének tartott Xbox Game Pass-szel szemben nehezen rúghat labdába a PS Plus, azért a PS4 és PS5 júzerek számára is egészen kecsegtető ajánlatokkal szokott előállni a Sony.

A japánok a multiplayerekhez elengedhetetlen szerverek biztosításán kívül a PS Plus keretein belül havi rendszerességgel jobbnál jobb game-eket pakol az előfizetők könyvtárába, ez alól február sem képez majd kivételt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A jövő hónapban nem más, mint a Destruction AllStars érkezik a PS Plus kínálatába, ami egy teljesen új játék, amit még 2020 júniusában mutattak be a PS5 nagyszabású online rendezvényén, amelyen többek között lehullott a lepel az új konzolról is.

A Rocket League-et a Super Smash Bros.-szal keresztező game-ben rengeteg játékmódot kipróbálhatunk a single-player kihívás módjától kezdődően egészen a multiig, miközben válogathatunk a különféle speciális tulajdonságokkal felruházott karakterek közül.

A hivatalos trailer alapján összesen 16 játszható karakterrel lehetünk, amelyek eltérő, egyedi járművel rendelkeznek. Ultimo Barricado egy izmos harcos, aki kioldható pajzzsal ellátott monster truck-kal hódít, Boxtopnak pedig egy doboz van a fején, miközben felrobbanó miniládákat hajít ellenfelei felé.

A rendkívül színes, izgalmas game kizárólag PS5-exkluzív cím, ami azt jelenti, hogy az előző generációs konzolok tulajdonosai akármennyire is szeretnének, sajnos nem játszhatnak vele.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.