Egy újabb játék térhet vissza Xbox Game Pass-re

not image

Kulcsár Péter

2021.január.21 - 03:11

Egészen érdekes pletykák láttak napvilágot nemrég, kiderült ugyanis, hogy az utóbbi idők egyik legnépszerűbb RPG-jét kaphatják majd meg a Game Pass előfizetői.

Egészen érdekes pletykák láttak napvilágot nemrég, kiderült ugyanis, hogy az utóbbi idők egyik legnépszerűbb RPG-jét kaphatják majd meg a Game Pass előfizetői.

A Microsoft a gaming Netflixének tartott Game Pass-szel kétségkívül piacvezetőnek számít, hiszen havi négyezer forintért több száz AAA és indie címekkel játszhatunk, így nem kell vaskos tízezreket elköltenünk arra, hogy kipróbáljuk a game-eket.

A Game Pass kínálata általában havi rendszerességgel változik, hol elvesznek, hol hozzáadnak a könyvtárhoz bizonyos játékokat, a legújabb szóbeszédek éppen az utóbbira engednek következtetni.

Bár a redmondiak tavaly augusztusban levették a Devil May Cry 5-öt a listáról, a Capcom népszerű akciójátékát az egyik szemfüles Twitter-felhasználó ismét kiszúrta az xCloud Streaming Preview mexikói könyvtárában.

A júzer által készített képernyőkép azóta bejárta a világhálót, a rajongók pedig megállapították, hogy szinte biztosra vehető a Devil May Cry 5 visszatérése, mivel hasonló eset történt a Bandai Namco akció-RPG-jével, a Code Veinnel is, amit szintén az xCloudra tettek fel, még mielőtt megjelent volna Game Pass-en egy héttel később.

Egyelőre csak találgatni lehet, pontosan mikorra várható a játék újbóli hozzáadása; az sem elképzelhetetlen, hogy helyette először a Fallout 4 kerülhet vissza a kínálatba.

Aki nem szeretné kivárni a Devil May Cry 5 Game Pass-saga végét, az megvásárolhatja Xbox One-ra vagy Xbox Series X/S-re a játékot, jelenleg ugyanis akciós áron beszerezhető.