Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Egy konzervatív amerikai írónő meghökkentő tweetet tett közzé

Candance Owens, amerikai konzervatív írónő egy tweetjében osztotta meg véleményét a tomboló Trump-szimpatizánsokról, ezután pedig súlyos válaszokat kapott a Twitteren.

Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Candance Owens, amerikai konzervatív írónő egy tweetjében osztotta meg véleményét a tomboló Trump-szimpatizánsokról, ezután pedig súlyos válaszokat kapott a Twitteren.

Az Amerika-szerte ismert írónő a Twitteren osztotta meg bejegyzését, melyben azt írta, a Trumpot éltető tömeg nem fog csak úgy varázsütésre eltűnni, demokratákat pedig az iszlamista csoportokhoz hasonlította. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az írónő John Brennan, a CIA volt igazgatójának tweetjére reagált, aki nyíltan elítélte a Capitoliumnál történteket, úgy fogalmazott, aki most nemzeti megváltást keres azzal az állítással, hogy már nem támogatja Trumpot, annak tudomásul kell vennie, hogy helytelen volt figyelmen kívül hagyni és lehetővé tenni korrupt, becstelen és megosztó programját.

Owens tweetjében úgy fogalmazott, a Trump-szimpatizánsok nem fognak varázsütésre eltűnni, és nem lehet csak úgy semmibe venni 75 millió lelkes szavazót, akik Trumpot éltetik – írja az RT.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.