Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

További Hírek

A Republikánus Párt megdorgálta két törvényhozóját, akik részt vettek abban a vizsgálóbizottságban, amely a Capitolium körüli eseményekkel foglalkozott. 

Donald Trump fontolóra vette, hogy kegyelmet ad azoknak, akik részt vettek a Capitolium ostromában, mielőtt átadta volna a Fehér Házat Joe Bidennek. 

A volt elnök egy texasi beszédében arra is felszólította támogatóit, hogy szervezzenek tüntetéseket, ha az atlantai és New York-i ügyészek eljárást indítanak ellene.

Komoly nyomást helyeztek Mike Pence alelnökre, hogy ne hagyja jóvá Donald Trump választási vereségét, még a Capitolium ostromát követően is.

Bombariadó miatt lezárták a Capitoliumot és a közeli utcákat is.

Donald Trump volt elnök hétfőn beperelte a január 6-i, a Capitoliumban történt zavargást vizsgáló amerikai kongresszusi bizottságot, azt állítva, hogy a tagok törvénytelenül kérték ki a Fehér Ház iratait.

Egy baseballütőt viselő nő megtámadott egy amerikai fővárosi rendőrtisztet péntek reggel.

A jobboldali milíciacsoport, az Oath Keepers honlapjáról feltört anyagok azt mutatják, hogy több százan csatlakoztak vagy újították meg tagságukat, miután a csoport számos tagja részt vett a január 6-i, a Capitolium elleni támadásban.

Relatíve rövid idő alatt véget ért a dráma Washingtonban, miután a gyanúsított megadta magát a hatóságoknak.