Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,86 Ft
Euró
381,61 Ft
Font
445,49 Ft
Bitcoin
43,545 $

További Hírek

Jared Kushert, a Fehér Ház volt tanácsadóját, Donald Trump vejét az Ábrahám-egyezmény vezető tárgyalójaként végzett munkájáért jelölték a díjra.

Most hivatalosan is megcáfolták a korábbi elnök állításait.

Abban bíznak, Donald Trump korábbi amerikai elnök megmenti az egész világot.

Jacob Anthony Chansley, ismertebb nevén QAnon Sámán bűnösnek vallotta magát és vádalkut kötött a Capitolium ostromának következményeként.

"100 százalékos" esélye van annak, hogy Donald Trump 2024-ben indul az amerikai elnökválasztáson – állítja egy floridai republikánus állami képviselő.

Trump lemondásra szólította fel Bident, miután a tálibok átvették az uralmat Afganisztánban.

Az egykori amerikai elnök, Donald Trump egy interjúban kedden elmondta, hogy “az okos emberek számára nyilvánvaló volt”, hogy a koronavírus egy vuhani laboratóriumból származik.

A Pentagon nyilvánosságra hozta, hogy 2020-ban létrejött egy azonosítatlan légi jelenségek munkacsoport: a program feladata, hogy összegyűjtsön minden olyan információt, amellyel a hadsereg rendelkezik az UFO-észlelésekről, amelyek nem magyarázhatók racionálisan.

Sikeresen visszaszorították a tálib offenzívát az afgán biztonsági erők Helmand tartományban - közölték a helyi tisztviselők és lakosok. A fegyveres csoport országszerte támadásokat indított, miután az Egyesült Államok elmulasztotta a csapatok visszavonásának eredeti határidejét.

Joe Biden amerikai elnök talán az egyik legnehezebb időszakban kezdte meg hivatalát, a koronavírus-járvány közepette pedig nem unatkozott, az amerikai közvélemény-kutatások szerint a hozott rendeletek alapján az elnöknek 50 százalékot is meghaladó beleszólása lehet a törvényhozásba.