Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Megdöbbentő felvétel került nyilvánosságra egy feldúlt szenátusi irodáról

A felvételen látszik, hogy a tüntetők az Az Amerikai Egyesült Államok Capitoliumában található egyik szenátusi irodát feldúlták, hatalmas káoszt hagyva maguk után.

Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A felvételen látszik, hogy a tüntetők az Amerikai Egyesült Államok Capitoliumában található egyik szenátusi irodát feldúlták, hatalmas káoszt hagyva maguk után.

A Twitteren közzétett videóban láthatók a tüntetők betörésének következményei, papírok hevernek szerteszét és mappák vannak ledobálva, továbbá a rongálásból származó egyéb törmelékek borítják a padlót. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A feldúlt iroda csupán egyike azoknak, melyeket a Trump elnököt támogató tüntetők rongáltak meg, akik betörtek a Capitoliumba, céljuk pedig az volt, hogy bebizonyítsák, nem Joe Biden a választás győztese.

A házelnök, Nancy Pelosi irodáját is feldúlták, a tüntetők több tükröt összetörtek, átkutatták az íróasztalok tartalmát és betörték a házelnök névtábláját – írja a New York Post.

A szerdai ostrom során egy ember meghalt, több tucat tüntetőt pedig őrizetbe vettek. Az épület biztosítása hosszú órákig eltartott a zavargások miatt, az eseményeket pedig Joe Biden is nyilvánosan elítélte.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.