Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Nocsak, nocsak: Guardiola újragondolja a korengedményes nyugdíjazási tervet

Pep Guardiola, a Manchester City vezetőedzője aláírta szerződését, mely szerint 2023-ig lesz pozíciójában, most pedig meglepő nyilatkozatot tett jövőjét illetően.

Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Pep Guardiola, a Manchester City vezetőedzője aláírta szerződését, mely szerint 2023-ig lesz pozíciójában, most pedig meglepő nyilatkozatot tett jövőjét illetően.

A Manchester City vezetőedzője korábban úgy nyilatkozott, nem tervez nagyon hosszú karriert, ugyanis más dolgok is vannak az életben, melyekkel szívesen foglalkozna majd a jövőben. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Legfrissebb nyilatkozata alapján azonban úgy tűnik, nem biztos, hogy tartja magát a tervhez, sőt akár sokkal tovább is maradhat a menedzsmentben, mint ahogy azt korábban jelezte.

Nyilatkozatában kiemelte, a tapasztalatok viszik előre, korábban ugyanis úgy látta, ahogy telik az idő, az egyetlen megoldás a nyugdíjazás lesz. Guardiola egyébként már ötödik szezonját tölti a Manchester City-nél, korábban négy évet töltött a Barcánál és három évet a Bayernnél – írja a Sky Sports.

Guardiola megosztotta meglátását a Premier League meccseivel kapcsolatban, úgy fogalmazott, most látja csak igazán, mennyire képlékeny, hogy egy csapat nyerni vagy veszíteni fog-e és nem lehet megjósolni az eredményeket.

Pep Guardiola szerint csapata legnagyobb riválisa most az Ole Gunnar Solskjær vezette Manchester United csapata, bár Guardiola úgy látja, nem kell aggódniuk, ugyanis a United csapata is megdolgozott eredményeiért, mindenesetre abban reménykedik, hogy a koronavírus nem fog fennakadásokat okozni az idei meccsekben.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.