Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,11 Ft
Euró
385,02 Ft
Font
450,36 Ft
Bitcoin
71,007 $

Szijjártó Péter késő esti bejelentése

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere megerősítette, hogy egy újabb fontos szállítmány landolt Budapesten a koronavírus elleni harcban.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Magyarország külgazdasági és külügyminisztere megerősítette, hogy egy újabb fontos szállítmány landolt Budapesten a koronavírus elleni harcban.

A magyar kormány minden oldalról igyekszik megerősíteni az országot a koronavírus elleni harcban. Ez részben több külföldi megállapodás révén jöhet létre, kezdve azokkal a vakcinákkal, amik például a Pfizertől érkeztek és érkeznek továbbra is. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

Szép lassan a fényt is megláthatjuk az alagút végén, de ehhez további beszerzésekre van szükség. Ennek tudatában az antigén tesztek területén ugyancsak erősítésre lehet szükség, ami szintén megérkezett Magyarországra.

Szijjártó Péter bejelentette, hogy egy újabb gép landolt Pekingből. A külügyminisztérium teherszállító gépe Kínából vette az irányt Budapestre a fedélzetén azzal a másfél millió antigén teszttel, mely segítheti az egészségügyi dolgozók munkáját.

Toni Kroos bejelentette a visszavonulását, utolsó meccseire készül

Toni Kroos úgy döntött, nem marad a Real Madrid játékosa, de máshol sem lép már pályára azt követően, hogy véget ér a közelgő Európa-bajnokság.