Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,634 $

Fontos hír érkezett: 6000 ampullányi orosz vakcina futott be Magyarországra

Nem sokkal ezelőtt Szijjártó Péter saját maga erősítette meg a nagy hírt, miszerint 6000 ampullányi orosz vakcina futott be Magyarországra.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Nem sokkal ezelőtt Szijjártó Péter saját maga erősítette meg a nagy hírt, miszerint 6000 ampullányi orosz vakcina futott be Magyarországra.

A korábbi megállapodásunk alapján folytatódik Oroszország és Magyarország között a koronavírus elleni vakcinával kapcsolatos együttműködés. Az elmúlt percekben 6000 ampullányi orosz vakcina érkezett Magyarországra – olvasható Szijjártó Péter posztjában, mely mellé videót is mellékelt. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Ráccsal lezárt, riasztóval és kamerával ellátott helyen tárolják a koronavírus elleni védőoltásokat

A szállítókamion Tornyosnémetinél lépte át a szlovák-magyar határt, ahonnan rendőri kísérettel a Nemzeti Népegészségügyi Központba viszik a szállítmányt, ahol a magyar szakembereknek újabb lehetősége nyílik arra, hogy döntést hozzanak az oltóanyag felhasználásának módjáról – tudhatjuk meg Szijjártó közleményéből.

Oroszországban 40 ezer ember bevonásával már túl vannak a klinikai tesztelésen, aminek az eredménye 91.4 %-os hatékonyságot mutat. Magyarország a világ összes, sikerrel kecsegtető vakcinafejlesztésénél ott van, mindent megteszünk, hogy akár Nyugaton, akár Keleten hoznak létre hatékony oltóanyagot, azt – a magyar szakemberek döntése alapján – a leggyorsabban Magyarországra hozzuk – zárta le a miniszter, aki egy ideje aktívan tárgyal az orosz féllel.