Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Kaposvári drogkereskedő banda tagjai ellen emelt vádat az ügyészség

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy 27 éves férfival és öt társával szemben.

Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy 27 éves férfival és öt társával szemben.

A 24.hu információi szerint a 27 éves férfi három évvel ezelőtt kezdett el nagyobb mennyiségben marihuánát beszerezni elsősorban saját felhasználásra, később azonban ismerőseinek is árulta a tiltott szereket, majd egy teljes viszonteladói hálózatot is kiépített a vádlottakkal együtt. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Az illegális árusítás során 2,5 kilogramm marihuánát sikerült eladnia nagyjából 6 millió forint értékben. A viszonteladók közül két díler több mint két kiló kannabiszt vásárolt, a többiek főleg a disztribúcióban és a pénz elosztásában segédkeztek.

A kaposvári rendőrség egy koordinált akció keretein belül fogta el a bandát. Kiérkezésükkor a lakásban nagyobb mennyiségű kábítószert, valamint az értékesítéshez használt tárgyakat találtak, amelyeket természetesen lefoglaltak.

A nyomozók az akció során a két legnagyobb tételben kereskedő férfit őrizetbe is vették, az ügyészség indítványára el is kezdték a letartóztatásukat.

Az ügyészség a súlyosabb kereskedői magatartást tanúsított vádlottakra 6 és 5, a többi vádlottra 3 év letöltendő börtönbüntetést kért arra az esetre, ha még tárgyalás előtt beismerik bűnösségüket.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Jön a Gmail-funkció, ami helyettünk válaszol majd az e-mailekre

Megérti a levelezés tartalmát, és annak megfelelően javasol komplett válaszokat a Google MI-je a Gmailben. Van azonban egy elég komoly korlátozás.