Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Itt Mourinho csak pisloghatott, hogy mit csinál a Liverpool (videó)

Noha Jose Mourinho elmondása szerint a Liverpool elleni rangadón a legjobb kapott ki, volt pár egészen szép jelenet a hazaiak részéről.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Noha Jose Mourinho elmondása szerint a Liverpool elleni rangadón a legjobb kapott ki, volt pár egészen szép jelenet a hazaiak részéről.

Rég lehetett ennyire frusztrált a portugál legenda, mert minden esélyük megvolt arra, hogy nyerjenek a Liverpool ellen, vagy legalább döntetlenre hozzák a találkozót az Anfielden. Az nem sikerült, és a londoniak lépéshátrányba kerültek. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Egy kifejezetten jó rangadó volt ez, melynek ideje alatt több látványos jelenetet is láthattunk, amikről érdemes beszélni, vagy legalább megnézni őket. A következő videós anyag is a Liverpoolhoz köthető, mert parádésan hozták ki a labdát.

Olyan kényszerítőt csinált a Liverpool a Spurs ellen, hogy öröm nézni (videó)

Kissé pikáns, hogy ezt a Tottenham edzője egészen közelről, körülbelül egy méterre a játékosoktól nézte végig. A Spurs itt ismét csak nyomozta a labdát, ráadásul még egy laza trükközés is belefért, amivel felhúzhatták ellenfelet.

Az idei bajnokságban bármi megtörténhet, a Spurs még mindig esélyes, ugyanakkor a következő pár meccs sok mindenről dönthet, mert ha teret veszítenek a Liverpoollal szemben, akár a cím is elúszhat.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.