Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,45 Ft
Euró
395,38 Ft
Font
468,01 Ft
Bitcoin
65,192 $

Szijjártó: komoly előrelépés történt az orosz koronavírus-vakcina ügyében

A külgazdasági és külügyminiszter hétfői Facebook-bejegyzésében újabb előrelépésről számolt be a Szputnyik V védőoltással kapcsolatban.

...svg content...Budapest, 2020. október 19. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a kínai Chervon Group miskolci beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. október 19-én. MTI/Illyés Tibor
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A külgazdasági és külügyminiszter hétfői Facebook-bejegyzésében újabb előrelépésről számolt be a Szputnyik V védőoltással kapcsolatban.

Szijjártó Péter karanténnaplója legfrissebb bejegyzésében azt írta: kifejezetten konstruktív és pozitív volt egy magyar oltóanyaggyártó vállalat videókonferenciája az Orosz Egészségügyi Minisztériummal és az Orosz Közvetlen Befektetési Alappal. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A magyar vállalat biztonsági szintje megfelelő, így a konkrét kutatási és gyártási paraméterektől függ az esetleges magyarországi gyártás megindítása és kapacitása – emelte ki a miniszter, hozzátéve: a döntésekhez szükséges szakmai anyagokat az orosz fél hamarosan rendelkezésre bocsátja.

A magyar külügyminiszternek múlt szerdán, ázsiai útja során Bangkokba érkezve lett pozitív a koronavírustesztje. Amióta onnan hazajött, karanténban van.

Szijjártó Péter most azt írta: „a tünetek makacsok, küzdök ellenük, de csak nem engednek, most a fej- és torokfájás viszi a prímet”.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.

Mbappé esetleges orrtörése miatt aggódnak a franciák

A támadó egy szerencsétlen mozdulat során sérült meg és kényszerült idő előtt befejezni a mérkőzést.

Újabb népszerű édesítőszerről derült ki, hogy komoly veszélyt jelenthet az egészségre

Egy friss tanulmány szerint 1000-szeresére emelheti a vér glükózszintjét a xilit, de vérrögképződést is előidézhet, ami stroke-ot vagy szívrohamot okozhat.