Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,981 $

Kína újabb tömeges teszteket végez az új koronavírus fertőzései miatt

Mint ahogy az várható volt, Kína újabb tömeges teszteket végez a koronavírus fertőzései miatt. 118 új esetről számolt be az egyik távoli nyugati régióban.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Mint ahogy az várható volt, Kína újabb tömeges teszteket végez a koronavírus fertőzései miatt. 118 új esetről számolt be az egyik távoli nyugati régióban.

Hszincsiangban közel 120 új fertőzésről jelentettek, akik kedden pozitív eredményt produkáltak, amit a helyi hatóságok erősítettek meg. A CNN szerint a betegek közül kettő esetében voltak tünetek, míg 116-an tünetmentesek voltak. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Kína továbbra sem rögzíti a tünetmentes eseteket a fertőzöttek statisztikáiban, a megerősített esetek között. Az új esetekről a régió déli részén található Shufu megyében számoltak be, ahol az elmúlt hónap végén újra megjelent a vírus.

A kedd esti sajtóeseményen kiderült, hogy a 116 tünetmentes beteg karanténban van, vagy orvosi megfigyelés alatt tartják. Korábban tünetmentesen azonosították azt a két betegeket is, akiknél azóta jelentkezett a tünet.

Eljött az ideje annak, hogy megtanuljunk együtt élni a koronavírussal

A kialakult helyzet miatt szerdán Shufu megyében új tömeges teszteket indítottak el. Október végén Kashgarban volt egy nagy teszt, ahol a teljes, 4.7 milliós lakosságot tesztelték. Tették mindezt azután, hogy egyetlen egy tünetmentes esetet jelentettek.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.