Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Újabb államok hirdettek győztest, Biden bajban: három csataállamban is fordított Trump

Aggódva figyelhetik a Joe Biden támogatók a folyamatosan feldolgozás alatt lévő szavazatok részeredményeit négy fontos csataállamban is, ugyanis Trump fordított Pennsylvaniában, Texasban és Ohióban, valamint 300 szavazatra Bidentől Észak-Karolinában.

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Aggódva figyelhetik a Joe Biden támogatók a folyamatosan feldolgozás alatt lévő szavazatok részeredményeit négy fontos csataállamban is, ugyanis Trump fordított Pennsylvaniában, Texasban és Ohióban, valamint 300 szavazatra Bidentől Észak-Karolinában.

Újabb államoknak hirdettek végeredményt a relevánsabb sajtóorgánumok és televíziós csatornák, melyek között nem igazán szerepelt meglepetés, hogyha az általános szavazói tendenciákat, és a szavazók beállítottságát nézzük. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Donald Trump ugyanis elhozta magának Észak-Dakotát (3 elektor), Dél-Dakotát (3 elektor), Nebraskát (5 elektor), Wyomingot (5 elektor) és Louisianát (8 elektor), miközben Biden bezsebelte Coloradót (9 elektor), Új-Mexikót (5 elektor) és New York-ot (29 elektor).

Trump válláról időközben az a teher is leesett, hogy az először kétségesnek tűnő Kansas 6 elektorát is megszerezte magának, ennek első megerősítésére egészen a szavazatok 68 feldolgozottságáig kellett neki várni.

Sokkal inkább elégedett lehet azonban azzal, hogy három csataállamban, Texasban, Ohióban és Pennsylvaniában megfordította az állást a jelenlegi elnök, és már ő vezet a szavazatok jelenlegi feldolgozottsága szerint.

Texasban 68%-os feldolgozottságnál 2.3% pontos előnyre tett szert, Ohióban 75%-os feldolgozottságnál közel 3%-os az elnök előnye, míg Pennsylvaniában 25%-os feldolgozottságnál 1.5 százalékkal vezet. Ez utóbbi állam esetén még nem szabad messze menő következtetéseket levonni, ugyanis meglehetősen későn várható itt eredmény.

Észak-Karolinában teljesen elolvadt Joe Biden előnye, a cikkünk írásának pillanatában 300 szavazattal vezetett mindössze Trump előtt, és az Iowában a szavatok mindössze 1 százalékos feldolgozottságánál is Trump kezdett jobban. Biden annak örülhet, hogy Arizonában 65%-os feldolgozottságnál közel 12 százalékpontos előnyt élvez.

A Pennsylvania-Ohio-Michigan-Wisconsin-Iowa ötös számít a legnagyobb kulcsnak minden választásban, aki ezeket behúzza, az már magabiztosan várhatja az elnöki kinevezését. Egyelőre Donald Trumpnak áll ezeken a helyeken a zászló, mint ahogyan a szintén jelentős Texasban és Flordiában, így Bidennek és stábjának jelenleg van aggódnivalója.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.