Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,88 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
469,21 Ft
Bitcoin
63,502 $

Messinek nagyon régóta nem volt ilyen rossz statisztikája: íme a számok

Lionel Messi nagyon próbálkozik, de valamiért nem akarnak összejönni a támadásai, és ez talán nemcsak a szerencsén múlik. Lehetséges, hogy az argentin fejben még mindig nincs igazán ott.

Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Lionel Messi nagyon próbálkozik, de valamiért nem akarnak összejönni a támadásai, és ez talán nemcsak a szerencsén múlik. Lehetséges, hogy az argentin fejben még mindig nincs igazán ott.

Még a legnagyobb sztároknál is nagyon fontos, hogy minden rendben legyen odabent, máskülönben az meg fog látszani a teljesítményükön. Messi körül talán továbbra sincs minden rendben, hiszen nyáron nagyon távozni szeretett volna, de a szerződése miatt maradnia kellett. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Közben a Barcelona igen gyengén teljesít a bajnokságban, és legutóbb sem tudtak nyerni. Ronald Koemanon egyre nagyobb a nyomás, és már arról beszélnek, hogy Xavi úton lehet a holland helyére, akit csak nemrég neveztek ki.

Ezzel együtt a klubnak jelentős anyagi gondjai vannak, és januárban fizetésképtelenné válhatnak. A helyzet immáron súlyosnak mondható, és pár napon belül közel 200 millió eurót kellett megtakarítaniuk, hogy elkerüljék a csődöt.

Messi közben a pályán keményen próbálkozik, de nem jönnek össze a lövései. A Football Critic is beszámolt erről, a tényekről, miszerint a legutóbbi mérkőzésen is például 10 lövése volt a legendának, ami közül 5 talált kaput, de egyik sem ment be.

23 egy az egy elleni csatában vett részt, amiből 18-at megnyert, miközben 13 alkalommal mutatott be valamilyen cselt. A statisztikái erősek voltak, de a gólok nagyon hiányoznak tőle, amik korábban megvoltak.

A Barcelona fiatal sztárjától ámul a világ: “Don Pedri”

Ha nem nézzük a büntetőkből szerzett góljait, akkor már 720 perce nem talált be, és közben 35 kísérlete volt, amik nem góllal értek véget. Ez Messihez képest egy igen gyenge eredmény, és valami még mindig nem stimmel körülötte.

Az azonban tény, hogy rendkívül aktívan veszi ki a részét a csapat munkájából, és a Juventus ellen szenzációsan játszott a hétközi BL-meccsen, de a góljai egyre inkább hiányoznak, és talán túlságosan is csapatjátékos lett.

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.