Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

Közel 5 millió embert tesztelt Kína az egyik városában: megvannak az eredmények

A 5 milliós tömeges tesztelés után még 200 új esetről sem lehetett beszámolni, ami azt jelenti, hogy sikeres volt a kínai akció.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

A közel 5 milliós tömeges tesztelés után még 200 új esetről sem lehetett beszámolni, ami azt jelenti, hogy sikeres volt a kínai akció.

A liner.hu korábban már beszámolhatott arról, hogy Hszincsiangban több millió embert fognak tesztelni egy helyi fertőzés miatt. A kormány nagyon szigorúan veszi ezeket az eseteket, és ez már nem az első olyan folyamat, melynek részeként több millió embert tesztelnek. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

Mindezt pár nap leforgása alatt képesek megtenni, amihez az erőforrások mellett az emberek komoly fegyelmezettsége is elengedhetetlen. A távoli nyugati Hszincsiang régiójában közel 5 millió embert teszteltek. Magyarországon jelenleg 73 óvodában tartanak rendkívüli szünetet

A CNN szerint 183 COVID-19 betegről számoltak be, miután kedden befejezték a tömeges tesztelési programot. Ebből a 183 főből csak 22 beteg esetében lehetett tapasztalni tünetet, míg 161 ember tünetmentes maradt.

A hatóságok a napokban fejezték be a 4.74 millió ember tömeges tesztprogramjukat Kashgar városában. Erről a Hszincsiang Egészségügyi Bizottság számolt be a hivatalos közleményében. A program azután vette kezdetét, hogy azonosítottak egy tünetmentes esetet a hétvégén.

Koronavírus – megteltek a kórházak, az orvosok azonnali lezárást követelnek Milánóban és Nápolyban

A páciens egy 17 éves lány volt, aki Kashgar egyik falújában él. Láza nem volt, és még csak köhögni sem köhögött. A COVID-19 tesztje azonban pozitív eredményt mutatott.

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.