Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

További Hírek

A megélhetési válság közepén bizonyára sokan nézegetik az álláslehetőségeket, ám hamarosan már olyan szövegekkel találkozhatunk, melyeket nem ember, hanem mesterséges intelligencia fogalmazott.

Az Egyesült Királyság teljes területére és minden állampolgárára kiterjedő teszt veszi hamarosan kezdetét, melynek első fordulója a szélsőséges időjárási eseményekre fog összepontosítani.

A dél-koreai hadsereg közlése szerint Észak-Korea ismét ballisztikus rakétát tesztelt.

Az orosz védelmi minisztérium állítása szerint a teszt sikeres volt, noha ennél több részletet egyáltalán nem tudni az eseményről.

Észak-Korea pénteken egy olyan interkontinentális ballisztikus rakétát lőtt ki, mely megmutatta, hogy képes lenne nukleáris csapást mérni az amerikai szárazföld egészére.

Ennek érdekében az Egyesült Államok teljes katonai képességeit hajlandók bevetni, hogy biztosítani tudják a szövetségesek védelmét.

A négynapos munkahét egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte, most pedig a Magyar Telekom is teszteli a rövidebb munkahetet.

Oroszország bejelentette, tesztelte a Sarmat interkontinentális ballisztikus rakétáját, melynek kapcsán Putyin ismételten megfogalmazott egy burkolt fenyegetést.

Egy leukémiában szenvedő török férfi hihetetlen rekordot állított fel azzal, hogy 14 egymást követő hónapja pozitív a Covid-tesztje.

A nemzeti versenyhatóság a koronavírus-gyorstesztek hazai piacán végzett nemrég lezárt, gyorsított vizsgálatában megállapította, hogy Magyarországon valóban túl drágák ezek a termékek más országokhoz viszonyítva