Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Amerikának fel kell készülnie, a legrosszabb még várat magára

Egyre több szakértő figyelmeztet, miszerint az Egyesült Államok távolról sincs túl az igazi veszélyen a koronavírus idején, hiába vannak közel a vakcina előállításához.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egyre több szakértő figyelmeztet, miszerint az Egyesült Államok távolról sincs túl az igazi veszélyen a koronavírus idején, hiába vannak közel a vakcina előállításához.

Az Egyesült Államok jelenleg igazán két dologra figyelhet ebben az időszakban. Az egyik a koronavírus második hulláma, mely hivatalosan már több mint 8 millió fertőzöttet eredményezett, míg a másik oldalon az elnökválasztás befolyásolja az emberek életét. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Mindkét téma nagyon fontos, és befolyásolhatják egymást. Donald Trump minden erejével azon van, hogy megszerezze a vakcinát, még a választások vége előtt, ami akár a győzelmét is jelenthetné. Kevesebb mint 20 napja maradt erre, és úgy tűnik, csúszik a program.

Riválisa, Joe Biden előnybe került, és a demokraták jelöltje rendre azt mondja, hogy az elnök nem kezeli jól a járványhelyzetet, miközben több mint 200 000 amerikai hunyt el a COVID-19 következményeként.

A téli időszak lehet a legkeményebb Amerika számára, és a legrosszabb forgatókönyv szerint több mint 400 000 lehet a halálos áldozatok száma a következő év elejéig. Dr. Chris Murray, a Washingtoni Egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézetének igazgatója a CNN kérdésére nyilatkozott a helyzetről.

A szakember szerint, ha ránézünk az Egyesült Államok járványtérképére, akkor pontosan az történik, mint amire számítottak. A növekedés egyre erőteljesebb, és csütörtökön 63 000 új esetet regisztráltak.

Ez jelentős növekedést mutat a néhány héttel ezelőtti napi számhoz képest. „Sajnos arra számítunk, hogy az áldozatok száma február 1-ig eléri a 390 000-et, hacsak nem változtatunk a viselkedésünkön. Nem, még nincs vége. Sajnos a legrosszabb még várat magára.”

Donald Trump kijelentette, hogy nála csak Jézus híresebb a Földön

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.