Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,78 Ft
Font
451,94 Ft
Bitcoin
61,304 $

Donald Trump kijelentette, hogy nála csak Jézus híresebb a Földön

Az Egyesült Államok elnöke újra gondoskodott arról, hogy felkapja a nemzetközi média, miután azt állította, hogy nála már csak Jézus híresebb a Földön.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az Egyesült Államok elnöke újra gondoskodott arról, hogy felkapja a nemzetközi média, miután azt állította, hogy nála már csak Jézus híresebb a Földön.

Trump mindent megtesz azért, hogy a koronavírus betegségének ideje alatt elvesztett szavazatokat visszahozza a riválisával, Joe Bidennel szemben, aki emiatt sokat erősödött. A választások hajárjához közeledünk, és az ország elnöke szinte mindig úton van, miközben gyűléseket tart. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

A Metro is beszámolt az egyik beszédjéről, amiben egészen odáig ment, hogy szerinte egyetlen egy híresebb személy létezik nála a Földön, aki Jézus. A kijelentését még csütörtökön tette az észak-karolinai Greenville-i gyűlésén a nagy tömeg előtt.

„A minap valaki azt mondta nekem, hogy én vagyok a világ leghíresebb embere. Nem, nem vagyok az. Ekkor megkérdezte, hogy ki lenne híresebb nálam, majd azt válaszoltam, hogy Jézus Krisztus.” – mondta az ujjongó, őt éltető tömeg előtt.

Az elnök kihasználta a lehetőséget, hogy negatívan beszéljen Bidenről, akit korruptnak nevezett, és azt állította, hogy a demokrata elnökjelölt a kínai kormány zsebében volt. Ekkor még nagyobb hangorkán tört fel a támogatók részéről.

Trump nemcsak Bident támadta, hanem a Fehér Ház immunológusát is, Dr. Anthony Faucit. Az ország legfőbb koronavírus-orvosa eleinte azt mondta, hogy a járvány legelején nem volt ok az arcmaszk viselésére, de azóta változtatott a véleményén.

Az elnök „kedves srácnak” nevezte a szakembert, így megtartja őt a Fehér Házban. Ugyanakkor erősen célzott arra, hogy Fauci demokrata, amivel mindenki tisztában van – New York demokrata kormányázójának, Andrew Cuomónak a barátja.

Trump ismertségi körében néhányan azt mondják, hogy az elnök féltékeny Facui népszerűségére, miután nagy hírnevet szerzett a nyugodtságával és a szakértelmével, miközben szigorú figyelmeztetéseket adott a koronavírussal kapcsolatban a Fehér Ház hivatalos sajtóeseményein.

Fény derült az iPhone 12 és iPhone 12 Pro valódi teljesítményére