Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Már be is jelentették Erdogan török elnök választási győzelmét

Nem sokkal azután, hogy Orbán Viktor gratulációját fejezte ki Recep Tayyip Erdogan török elnöknek, megerősítették az aktuális vezető győzelmét.

Orbán Viktor már gratulált Erdogan elnökválasztási sikeréhez

Úgy tűnik, hogy Recep Tayyip Erdogan marad Törökország elnöke, hiába az ellenzéki összefogás, miközben Orbán Viktor már gratulált neki.

Törökországban él a világon a legtöbb menekült, Erdogan közel lehet a győzelemhez

Megnyíltak a szavazóhelyiségek a török elnökválasztás második fordulójában, és a hivatalban lévő Recep Tayyip Erdogan jó esélyekkel pályázhat az újabb győzelemre.

Melania Trump támogatja Donald Trump 2024-es választási kampányát

A volt amerikai elnök felesége megosztotta, támogatja férje 2024-es elnökválasztási kampányát, noha a Donald Trump körüli számos botrány kapcsán nem kívánt nyilatkozni.

Hivatalos: Joe Biden bejelentette, másodjára is indul az elnöki székért

Joe Biden már most a történelem legidősebb elnöke, ám úgy érzi, képes lesz vezetni az országot egy második ciklusban is.

További Hírek

Joe Biden a jövő héten bejelentheti, hogy indul az elnökválasztáson

Sajtóértesülések szerint az amerikai elnök akár már a jövő hét folyamán bejelentheti, hogy másodjára is indulni kíván az elnökválasztáson.

Hillary Clinton: Trump nem nyerheti meg a választást – de Biden igen

A volt külügyminiszter és elnökjelölt úgy véli, Donald Trump megkapja, amit megérdemelt, és nem tartja kizártnak, hogy eltörlik az abortuszellenes törvényeket.

Joe Biden eldöntötte, indul-e a következő elnökválasztáson

Joe Biden amerikai elnök pénteken közölte, eldöntötte, elindul-e a következő elnökválasztáson, és mely egyúttal Donald Trump visszatérését is jelentheti.

Trump szerint az ellene zajló vizsgálatok a sztálini Oroszországhoz hasonlíthatóak

Donald Trump megtartotta az első nagy kampánygyűlését, melynek helyszíne Texas volt, ahol sokan voltak kíváncsiak a szavaira.

Joe Biden úgy érzi, már vagy 400 éve az Egyesült Államok elnöke

Vészesen közeledik az amerikai elnökválasztás, így felmerült a kérdés, hogy a világ legidősebb elnöke biztosan újra akar-e indulni az elnöki posztért.

Hivatalos: harmadszorra is Hszi Csin-pinget választották meg Kína elnökévé

Mindemellett a parlament megválasztotta a 66 éves Zsao Lejdzsit a Nemzeti Népkongresszus elnökévé, míg az alelnök a 68 éves Han Cseng lett.

Ez lesz, ha ismét Donald Trump kerül az elnöki székbe az USA-ban

Donald Trump volt amerikai elnök kemény szavakat fogalmazott meg Joe Bidennel szemben, és számos változtatásra készül.

Trump volt alelnöke: biztos vagyok benne, hogy nála jobb lehetőség is lesz

Mike Pence, Donald Trump volt alelnöke határozottan kijelentette, biztosan nem fogja támogatni Trumpot a következő választáson, mondván, "biztos vagyok benne, hogy nála lesz jobb lehetőségünk is".

Kegyetlen, ami Nigériában zajlik: több mint 40-en meghaltak egy tűzpárbajban

Nigériában súlyos gondot jelent a biztonság hiánya, már több mint 40-en vesztették életüket a február végi választások előtt.

Reuters: ha Babis nyer Csehországban, baráti kapcsolatokat fog ápolni Orbánnal

Hozzátették, a másik két jelölt „határozottan nyugatbarát irányvonalat képviselne, és támogatná a kormány Ukrajnának nyújtott erőteljes támogatását.”