Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,793 $

Egészen brutális lehetne a Messi-Aguero páros a Manchester Citynél

Sergio Aguero és Lionel Messi sem hosszabbított az aktuális klubjával, de könnyen lehet, hogy jövő nyártól nemcsak a válogatottban lesznek csapattársak.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Sergio Aguero és Lionel Messi sem hosszabbított az aktuális klubjával, de könnyen lehet, hogy jövő nyártól nemcsak a válogatottban lesznek csapattársak.

A nyár folyamán megannyi olyan hír látott napvilágot, hogy Lionel Messit nemcsak a Premier League és a Manchester City által kínált hatalmas összeg győzte meg, ami 5 évre 700 millió eurót hozhatna számára, hanem Pep Guardiola és a válogatott csapattársának személye is. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Guardiola, Aguero és Messi sem hosszabbított még az aktuális csapatával, ugyanakkor jó esély lehet arra, hogy az argentin legenda csatlakozzon a Manchester Cityhez, és ha valóban elkötelezi magát a brit klub mellett, azzal Aguerót és Guardiolát is meggyőzheti.

A Manchester City sztárja 2006 óta tagja az argentin válogatottnak, így nagyon jól ismerheti Messit. Aguero az eddigi közel 100 mérkőzésén több mint 40 gólt lőtt. Ezzel a harmadik helyen áll, akit csak Batistuta és Messi előz meg. Leo 71 gólnál jár.

A Barcelona világsztárja 2005-ben mutatkozhatott be hazája válogatottjában, és mindig közel álltak egymáshoz. Remek barátok lettek ők ketten az évek alatt. Aguero a goal.com hasábjain azt mondta, nem mindig könnyű megosztani a szobát Messivel, mivel egyedülálló a kapcsolatuk.

„Mindig panaszkodik, olyanok vagyunk, mint egy régi házaspár.” – humorizált Aguero a „Santo Sabado” kérdésére. „Mindig tévé mellett alszom el, és amikor másnap reggel felkelek, rendre panaszkodni kezd nekem.”

„Megérkezik a szállodába, és azonnal lezuhanyzik, miközben én csak mobilozgatok. Ezt követően persze emlékeztet arra, hogy le kell mennünk vacsorázni, és nincs már időnk.” – folytatta a City sztárja.

Messi „döntött” Griezmann sorsáról, aki csak szenved Barcelonában

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.