Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Eddig három tanár halt meg koronavírusban Magyarországon

A 24.hu jelentése szerint eddig összesen három tanár vesztette életét a COVID-19 következményeként Magyarországon a járvány kitörése óta.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A 24.hu jelentése szerint eddig összesen három tanár vesztette életét a COVID-19 következményeként Magyarországon a járvány kitörése óta.

A koronavírus második hulláma még nagyobb kihívások elé állíthatja az országokat, és Magyarország sem kivétel. Ugyanakkor az ország egyelőre hatékonyabban küzd a vírus ellen, mint sok más európai társa. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Közben a 24.hu által az is kiderült, hogy a Pedagógusok Szakszervezete eddig három olyan tanárról tud, akik a COVID-19 valamilyen következményeként hunytak el a járvány kitörése óta. Ezek a betegek mind igazoltan a vírusfertőzés következtében hunytak el.

A lap információi szerint az elhunyt pedagógusok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Budapestben és Vas megyében oktatták a diákokat.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.