Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Bizonyítékok kerülhettek elő arról, hogy Donald Trumpon még csak maszk sem volt

A CNN megtudta, hogy a résztvevők még csak maszkot sem viseltek, miközben a társadalmi távolságot sem tartották be, ami potenciális fertőzésekhez vezethetett.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A CNN megtudta, hogy a résztvevők még csak maszkot sem viseltek, miközben a társadalmi távolságot sem tartották be, ami potenciális fertőzésekhez vezethetett.

Az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump eleinte nem vette kellően komolyan a koronavírust, így még maszkot sem viselt. Számtalan kritikát kapott emiatt, majd szép lassan a járvány ellepte Amerikát. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Jelenleg több mint 200 000 halálos áldozata van a COVID-19-nek az államokban, és egyes szakértők szerint ezek az emberek még mindig élhetnének, ha nem létezik a járvány, ami Kínából indult. Trump sok kritikát kapott a járvány kezelése miatt, és ez jelenleg is így van.

Legutóbb ő is megfertőződött, ami miatt kórházba került. Vasárnap ismét a kritikák kereszttűzében találta magát, ezúttal azzal, hogy kihajtott az őt ápoló Walter Reed katonai kórház elé, üdvözölvén a szimpatizánsait.

Egyes neves orvosok és szakértők nagyon nagy hibának nevezték mindezt, és volt, aki egészen odáig ment, hogy szerinte Trump ezzel az emberei életét kockáztatta, mivel még mindig fertőzés, és karanténban kellene lennie.

Továbbá az is kiderült, hogy a Fehér Ház sajtóosztálya még csak tájékoztatást sem kapott a vasárnapi akcióról, noha minden ilyen eseményen jelen kellene lenniük Trump oldalán. Ez nem történt meg, ami újabb furcsaságot jelenthet a történetben.

Közben a CNN képeket tett közzé arról a kisebb fogadásról, amit a Fehér Házban tartottak, közvetlen azelőtt, hogy Trumpról, és az embereiről kiderült volna a COVID-19 fertőzés. Ezen a magánfogadáson a személyek nem viseltek maszkot, és nem is tartották be a mindenki számára ajánlott társadalmai távolságot.

Több tucat résztvevő gyűlt össze a Fehér Ház diplomáciai fogadótermében. A fogadás 30-45 percig tartott, ami bőven elegendő volt a fertőzés átadásához. A CNN szerint a résztvevők nem viseltek maszkot, és a képek alapján valóban nem tartották be a társadalmi távolságot. A képeken jól láthatóak az embercsoportok, akik közel állnak egymáshoz.

Ismét több mint 12 000 új koronavírus-fertőzött Franciaországban