Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Annyira vacak a levegő minősége, hogy oxigénbárt nyitottak Delhiben

Olyan ez, mint egy wellnessközpont, csak itt éppenséggel a tüdőnket kényeztethetjük.

Greenbox

Kiss László

Szerkesztő

Új bár nyitotta meg kapuit Delhiben, ám ellentétben a legtöbb ilyen helyiséggel, itt nem italokat, hanem oxigént vehetnek majd magukhoz az oda betérők. Szerencsére némi csavart is vittek a történetbe, ugyanis, annak érdekében, hogy az ember úgy érezze, valóban kap valamit a pénzéért, az oxigén többféle változatban kapható, így van eukaliptusz, levendula, dinnye, borsmenta, fahéj, vagy épp narancs és cseresznye aromával dúsított is.

Az Oxy Pure négy hónappal ezelőtt nyitott, vendégei pedig akár 90%-ban megtisztított levegőt lélegezhetnek be az erre szolgáló gép segítségével. Azok, akik igénylik ezt a fajta szolgáltatást egy orrmaszkot kapnak, amelyen keresztül maximum 15 percen át lélegezhetik be a környezetben tapasztaltnál sokkalta tisztább levegőt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A bár közlése szerint a választott aromától függően különböző gyógyhatásokkal is számolni kell, így az eukaliptuszos kivitel kitisztítja az orrmelléküregetek és enyhíti a torokfájást, a fodormenta ellazítja az izmokat, a borsmenta pedig enyhíti az émelygést, vagyis pozitív hatása is lehet a kényszer szülte szolgáltatásnak.

Delhi légszennyezettségi szintje egyre csak romlik, a legutóbbi mérések szerint már a veszélyes kategóriába volt sorolható, ezért több intézkedés bevezetését is tervezik, például az autók számának csökkentését. Addig is, aki friss levegőt akar szívni, annak egy 15 perces programért 1260 forintnak megfelelő indiai rúpiát kell fizetnie.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.