Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Óriási: a Barcelona és a Juventus ellen is játszik a Ferencváros a BL-ben

A Ferencváros és Szoboszlai Dominik csapata is igen komoly ellenfelekkel nézhet farkasszemet a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein.

Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A Ferencváros és Szoboszlai Dominik csapata is igen komoly ellenfelekkel nézhet farkasszemet a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein.

Több mint két évtizedet vártak arra a Ferencváros rajongói, hogy a legendás magyar csapat ott legyen a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az álom teljesült egy hatalmas és emlékezetes menetelés végén, amire nem sokan számíthattak. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az FTC játékosai és stábja azonban megcsinálta, bejutottak a csoportkörbe, ami egyúttal azt is jelenti, hogy igen komoly ellenfelekkel kell megküzdeniük a továbbjutásért. Külön öröm, hogy Szoboszlai Dominik is ott lesz a csoportkör küzdelmeiben, mivel a magyar sztár segítségével a Red Bull Salzburg szintén kvalifikálta magát.

Hatalmas lehetőség ez az FTC játékosai és Dominik előtt, akik nemzetközi szinten bizonyíthatnak, és nem is akárkik ellen. A sorsolást csütörtökön tartották meg, így többek között az is kiderült, hogy az FTC, valamint a Red Bull Salzburg kik ellen fog megmérkőzni a következő hónapokban.

Több érdekes párharcot is láthatunk majd, Messi és Ronaldo szintén egymásnak fog esni a Barcelona és a Juventus találkozóján a G csoportban. Túl sokat arra sem kellett várnunk, hogy a PSG és a Manchester United újra találkozzanak egymással. Ebben a csoportban kapott helyett a RB Leipzig Gulácsi Péterre és Willi Orbánnal.

A Liverpool, a Manchester City és a Chelsea ebből a szempontból mindenképpen szerencsésebben jött ki a sorsolásból. Az abszolút csúcsrangadók között szerepel az A csoport két nagy top-klubja a Bayernnel és az Atleticóval. Pikáns lesz, mivel Szoboszlai mindkét klub ellen összecsaphat.

A Ferencvárost végül a G csoportba sorsolták, aminek értelmében Messi és Ronaldo ellen is játszhatnak. Talán a legerősebb csoportba kerültek a magyarok, kiegészülve a Kijevvel.

A csoport
Byern München
Atletico Madrid
FC Salzburg
Lokomotiv Moszkva

B csoport
Real Madrid
Sahtar Doneck
Inter
Borussia Mönchengladbach

C csoport
FC Porto
Manchester City
Olympiacos
Marseille

D csoport
Liverpool
Ajax
Atalanta
FC Midtjylland

E csoport
Chelsea
Sevilla
Krasznodar
Stade Rennais

F csoport
Zenit
Dortmund
Lazio
Club Brugge

G csoport
Juventus
Barcelona
Dynamo Kiev
FERENCVÁROS

H csoport
Paris Saint-Germain
Manchester United
RB Leipzig
İstanbul Başakşehir

A Barcelona egy újabb sztárját küldené el, de ő maradni akar

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.