Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,55 Ft
Euró
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

A Manchester United hatalmas ajánlatot tett a Barcelonának Messi „utódjáért”

A katalánoknál valószínűleg csak mosolyogtak, még akkor is, ha egy igen komoly összeget tettek volna le az asztalra a nagy tehetségért, akinek immáron 400 millió euró a kivásárlási ára.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A katalánoknál valószínűleg csak mosolyogtak, még akkor is, ha egy igen komoly összeget tettek volna le az asztalra a nagy tehetségért, akinek immáron 400 millió euró a kivásárlási ára.

Ansu Fati október végén lesz nagykorú, de már alapembernek számíthat a Barcelonánál az új edző, Ronald Koeman irányítása alatt. A spanyol szuper-tehetség hiába volt a meccs embere a Villareal ellen, mivel kiskorú, és a díjat egy sörgyártó szponzorálja, nem kaphatta meg azt. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

A katalánoknál már az „új Messit” láthatják a káprázatos dolgokra képes szélsőben. Ez természetesen számos klub érdeklődését felkeltette, így nem csoda, hogy a Barcelona igyekezett vele szerződést hosszabbítani. Ezzel pedig 400 millió euróra emelték a kivásárlási árát.

Többek között a Manchester United is le akart csapni a spanyolra. A britek olyannyira komolyan gondolták a dolgot, hogy először egy 136 millió fontos ajánlatot tettek érte. Ez még közvetlen azelőtt volt, hogy Fati aláírta volna az új szerződését a Camp Nou-ban.

A korábbi kivásárlási záradék 154 millió fontról szólt, ami így 363 millióra ugrott. Ez lenne a minimum összeg, amiért el lehetne vinni a Barcelona játékosát, de erősen valószínűtlen, hogy bárki is kifizesse ezt az összeget, különösen most, a válság kellős közepén.

Mint arról a goal.com is beszámolt, a Catalunya Radio arról jelentett, hogy a „vörös ördögök” ajánlatát visszadobták, és a spanyol csapat azt mondta a briteknek, hogy a kivásárlási záradék 363 millió fontra, vagyis 400 millió euróra nőtt.

A Barcelonának nagyon jól jött volna ez a több mint 130 millió font, melynek az árából remek játékosokat vehettek volna, de Fati megtartását fontosabbnak vélik, aki akár Messi utódja is lehet, mert lehetséges, hogy az argentin jövő nyáron távozik.

Ez lehet Koeman első nagy baklövése a Barcelonánál