Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,76 Ft
Euró
385,34 Ft
Font
450,93 Ft
Bitcoin
70,146 $

Közel 30 millió forintos bírság azért, mert egyáltalán nem, vagy nem helyesen viselte a maszkot

Az Egyesült Államokban a nagyon magas fertőzésszámok és halálozások miatt rendkívül komolyan veszik a maszkviselés szabályainak betartatását, és ez többek között a sportrendezvényekre is igaz.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az Egyesült Államokban a nagyon magas fertőzésszámok és halálozások miatt rendkívül komolyan veszik a maszkviselés szabályainak betartatását, és ez többek között a sportrendezvényekre is igaz.

Sokan azonban még mindig nem tartják be ezeket a szabályokat, amivel csak tovább nőhet a fertőzöttek és a halálos áldozatok száma. Emellett azok különösen nem mutatnak jó példát, akik ismert emberek, és nem hordanak maszkot. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Az NFL-ben is tapasztalni hasonlót, amit pénzbírsággal torolnak meg. A Yahoo egy több mint 1 millió dolláros büntetésről számolt be azokat a csapatokat illetően, ahol ehhez hasonló hiányosságokat fedeztek fel.

A bajnokságban több olyan edzőt is láttak, akik nem viseltek maszkot, vagy azt helytelenül tették a koronavírus-járvány közepette. Az EPSN-nél dolgozó Adam Schefter szerint már több mint 1 millió dolláros büntetést szabtak ki emiatt.

Három edzőt külön kiemeltek sorból, akik nem viseltek maszkot a pálya szélén, miközben vették őket a kamerák: Denver Broncos (Vic Fangio), Seattle Seahawks (Pete Carroll), San Francisco 49ers (Kyle Shanaha). Ezen három csapat edzője kapott komolyabb büntetést, méghozzá egyenként egy 100 000 dolláros csekket. A csapataikat 250 000 dollárra büntették.

Az edzőknek olyan arcvédőt, vagy maszkot kell viselniük, amik eltakarják a szájukat és az orrukat. Ezeket a felszereléseket végig magukon kell tartaniuk a pálya szélén és a pad területén. Több edző is küzdött ezzel a szabállyal a szezon első hetében, ami miatt a liga az elmúlt héten figyelmeztetést küldött ki az alkalmazandó politikáról.

Fangiót, Carrollt és Shanahant rendszeresen lehetett látni úgy, hogy a maszkjuk a nyakukban volt, amivel egyértelműen megsértették a bajnokság politikáját. Sean Payton és Jon Gruden valószínűleg szintén nem ússza meg a dolgot. Két másik edzőt és csapatot minden bizonnyal kedden büntetik meg.

A New Orleans Saints edzője, Sean Payton és a Las Vegas Raiders főnöke, Jon Gruden is szabályt szeghetett a hétfő esti meccsen az Allegiant Stadionban. A hétfői bírságok alapján mindkét szakember várhatóan 100 000 dolláros büntetést fog kapni.

Megrázó: pár perc különbséggel hunytak el, kéz a kézben a koronavírus miatt

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.