Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Ez sokat elmond arról, hogy Klopp mennyire volt elégedett – videóval

A Liverpool egy nagyon fontos láncszemre tett szert, aki gyakorlatilag azonnal felvette a ritmust, és egy rangadón debütált, amit ráadásul sikerült is megnyernie a csapatnak.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Liverpool egy nagyon fontos láncszemre tett szert, aki gyakorlatilag azonnal felvette a ritmust, és egy rangadón debütált, amit ráadásul sikerült is megnyernie a csapatnak.

A bajnoki címvédő eddig 100%-os, még ha nehezebben is kezdte a szezont. Jürgen Klopp csapata pokoli erős, és az új igazolásokkal még erősebb lehet. Thiago Alcantara kivételesen nagy vétel lehet a Liverpool számára. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Klopp már régóta tudta, hogy kit akar a középpályára, a Bayern Münchentől érkezett sztár pedig egy ideje együtt akart dolgozni a német edzővel, akit az egyik legjobbnak tart. Minden esélye megvan arra, hogy a Premier League-ben is sikeresen legyen.

Egy ilyen csapatban és Klopp mellett nem lesz nehéz, de a társak is ugyanezt mondhatják el Alcantaráról a képességei, a motivációja és a tapasztalata után. A közönség is azonnal megszerette a Barcelona egykori reménységét.

Ez a videó pedig sokat elárul arról, hogy Klopp mennyire kedveli és mennyire volt vele elégedett az első mérkőzését követően, amit parádés módon hozott le az új csapattársaival.

Sokkolóan gyenge is lehet a Manchester United védelme: Solskjær hibázott?

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.