Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nem bírt egymással az Arsenal és a Liverpool, Szoboszlai is pályán volt

Az Arsenal hazai pályán fogadta a Liverpoolt, ami egy fordulatos és gólgazdag mérkőzést hozott az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: Declan Rice, az Arsenal (b2) és Darwin Nunez, a Liverpool játékosa (j2) az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Arsenal-Liverpool mérkõzésen Londonban 2024. október 27-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Miután a Manchester City nyert és átvette a vezetést a tabellán, még nagyobb nyomással a vállain léphetett pályára az Arsenal és a Liverpool. A City kényelmesen várhatta a rangadót, mert nem volt olyan eredmény, ami számukra ne lett volna ideális.

Az Arsenal volt a legnagyobb szüksége a győzelemre, ugyanakkor ez még nem jelentette azt, hogy a Liverpool ne akarta volna legalább annyira a 3 pontot. Ennek megfelelően küzdöttek és egy hamisíthatatlan angol derbit kaptunk. Soron kívül Nagy erőkkel keresik a rendőrök ezt a 4 éves kislányt

Szoboszlai Dominik ezúttal a kispadon kapott helyet, onnan ugorhatott be segíteni csapatának, akik nagyon hamar, már a 9. percben hátrányba kerültek. A visszatért Saka klasszis módon fejezte be a támadást, amivel máris ők voltak előnyben, de tudták jól, ezzel még semmi nem dőlt el.

Szoboszlai Dominik is beállt

Kevesebb mint 10 perccel később Van Dijk egyenlített Díaz passzából, így minden kezdődhetett elölről. Az első félidő végén is született egy gól, amit sokáig elemeztek, majd a VAR segítségével megállapították, hogy Merino nem volt lesen, érvényes a gólja.

Szoboszlai a 63. percben állt be Mac Allister helyére, viszont az újabb az egyenlítés csak a hajrára, a 81. percben érkezett meg. Salah volt a hős, aki nélkül a Liverpool biztosan nem állna ilyen jól a bajnokságban, a legfontosabb játékosa a csapatnak.

A hosszabbítás legelején ugyan az Arsenal megint megszerezte a vezetést, kezezés miatt a játékvezető annullálta a találatot, így 2-2 maradt a vége, amivel a City maradt az élen 23 ponttal a 22 pontos Liverpool előtt, addig az Arsenal a dobogó harmadik fokán csak 18 pontot tudhat a neve mellett.