Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Haaland góljával már a Manchester City vezeti az angol bajnokságot a Liverpool előtt

A Manchester City sztárcsatára gólja 3 pontot ért a Southampton ellen, akik ugyan egyetlen találattal kaptak ki, azért nem járt egyetlen pont sem.

...svg content...Fotó: Unsplash/Trung Tran
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester City legutóbb a Southampton ellen lépett pályára az angol bajnokságban, miközben tudták jól, ha hozzák a kötelezőt, csak jól jöhetnek ki ebből a fordulóból, miután a Liverpool és az Arsenal vasárnap egymás ellen játszik.

Ennek ellenére szorosabb volt a mérkőzés a vártnál, és a Southampton egészen sokáig tartotta magát. Haaland ugyan már az 5. percben megszerezte a vezetést, több gól nem esett a meccsen, maradt az 1-0, ami valahol meglepetés is a Soton helyzete miatt. Soron kívül Horrorbaleset Mexikóban, legkevesebb 24 ember meghalt

A City ezzel már 23 pontos a 21 pontot gyűjtött Liverpool előtt, akik emiatt győzelmi kényszer alá kerültek. Nem lesz könnyű dolguk az Arsenal otthonában, sok múlhat a csúcsrangadón, amire a magyarok közül is rengetegen kíváncsiak, már csak Szoboszlai Dominik miatt is.

Óraátállítás: ennyire negatívan hathat a gyerekekre

A változásra érzékenyen reagálhatnak a gyermekek is, akik a szakpszichológus szerint az iskola miatt egyébként is korábban kelnek, mint ami megfelelő lenne.