Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

A Manchester City ma megelőzheti Szoboszlaiékat az angol bajnokságban

Jó esélye van a Manchester Citynek arra, hogy átvegye a vezetést az angol bajnokságban a Liverpool előtt.

...svg content...Fotó: Unsplash/David Bayliss
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ez a Manchester City fordulója lehet, ugyanis azt Arsenal és a Liverpool egymás ellen fog játszani a hétvégén. A City előtt nincs nagy feladat, komoly meglepetést okozna, ha odahaza nem tudnák begyűjteni a 3 pontot a Southampton ellen.

Guardiola csapata jelenleg 20 ponttal áll a második helyen a 21 pontos Liverpool mögött, míg az Arsenal csak 17 pontot gyűjtött eddig. Ez azt jelenti, ha vasárnap elveszítik a rangadót, jelentősnek mondható lesz a hátrányuk. Soron kívül Megszűnik a keszthelyi szülészet, reagált a polgármester

Mivel hazai pályán játszanak, több esélyük lehet, ugyanakkor Slot Liverpoolja rendkívül erős, hozzák a meccseket. Nem gáláznak, viszont stabilan övék a 3 pont a mérkőzéseken, és ennél nincs fontosabb. Ha pedig az Arsenal nyerne, ismét nagyon szorossá válna a TOP-3 csatája, ráadásul az Aston Villa szintén 17 pontos. A Manchester City meccsét 15 óra 50 perctől közvetíti a Spíler 1 TV.

Négy év alatt szinte megfeleződött az idegen nyelvekből vizsgázók száma

A szakemberek szerint a visszaesés hátterében az is áll, hogy a kormány eltörölte a diplomaszerzéshez központilag előírt nyelvvizsga-követelményt.

Haaland góljával már a Manchester City vezeti az angol bajnokságot a Liverpool előtt

A Manchester City sztárcsatára gólja 3 pontot ért a Southampton ellen, akik ugyan egyetlen találattal kaptak ki, azért nem járt egyetlen pont sem.