Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Nagy rangadót rendeznek szombaton az NB1-ben, jön az MTK-Újpest

Két jobb formában lévő csapat lép pályára szombaton az NB1-ben, ami hosszabb távon is sok mindenről dönthet.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jonathan Petersson
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Van okunk a bizakodásra, miután három remeknek ígérkező mérkőzést rendeznek szombaton az NB1-ben, amit természetesen élőben közvetít a televízió. A Videoton és a Debrecen például abszolúte mélyponton találkozik egymással, a DVSC-nél már Máté Csaba sorsa a tét, aki eddig még csak pontot sem szerzett új csapatánál.

Az MTK lényegesen jobb formában és messze több ponttal futhat neki a fordulónak, ugyanis 18 pontosak a 4. helyen. Az Újpest egy meccsel többet játszva 17 egységet gyűjtött eddig, de egy győzelemmel ők is előrébb léphetnének. Soron kívül Megszűnik a keszthelyi szülészet, reagált a polgármester

Szoros a bajnokság, a 8 mérkőzést játszott Ferencváros 21 ponttal várja a folytatást a szintén 21 pontos Puskás Akadémia és a 19 egységgel várakozó Paks előtt. Utánuk jön az MTK és az Újpest, akik az este folyamán csapnak össze. Az MTK lesz otthon, és ez egy tipikusan olyan mérkőzésnek tűnik, aminek megjósolhatatlan a végeredménye. Az M4 Sport 20 óra 45 perctől adja a meccset, előtte a megszokott felvezetéssel.

Négy év alatt szinte megfeleződött az idegen nyelvekből vizsgázók száma

A szakemberek szerint a visszaesés hátterében az is áll, hogy a kormány eltörölte a diplomaszerzéshez központilag előírt nyelvvizsga-követelményt.

Haaland góljával már a Manchester City vezeti az angol bajnokságot a Liverpool előtt

A Manchester City sztárcsatára gólja 3 pontot ért a Southampton ellen, akik ugyan egyetlen találattal kaptak ki, azért nem járt egyetlen pont sem.